Seda Sayan, önceki akşam eşi Çağlar Ökten'le görüntülendi. Sayan'ın krokodil, yılan derisi olan çantası dikkat çekti.
Sanatçının taktığı çantanın fiyatı dudak uçuklattı. Kişiye özel yapılan lüks marka çantanın fiyatının 83 bin dolar (2 milyon 665 bin lira) olduğu öğrenildi.
Sayan, sahnelerden ve televizyonlardan kazandığı paraları gayrimenkulün yanı sıra çanta, pırlanta ve saat için harcıyor.
SÜNNET DERİSİYLE GENÇLEŞİYOR
Seda Sayan, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Ne yaptınız Seda Hanım? 60 yaşındaki Seda Sayan geçirdiği estetik operasyonlar ve kullandığı filtrelerle sosyal medyada 20'lik güzellere taş çıkarıyor... Daha önce defalarca kez bıçak altına yatan Sayan, son olarak daha genç görünmek için yüzüne sünnet derisinde elde edilen bir sıvı enjekte ettirmişti.
Instagram hesabında yeniliğe giden ve tüm dostlarını takipten çıkan Seda Sayan bu hareketinin sebebi olarak sosyal medya hesabını yöneten biriyle anlaştığını açıklamıştı.
Daha az paylaşımda bulunmaya başlayan Seda Sayan yeni bir karesini takipçilerinin beğenisine sunmuştu.
Ünlü ismin yorumlara kapattığı pozu, kısa sürede 17 binden fazla beğeni aldı. Sayan gönderisine yorum yapılmasını engellese de, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamamıştı.
YORUM YAĞDI!
Şarkıcının fotoğrafını paylaşan magazin sayfalarına binlerce yorum yazıldı:
- Karın efekti unutulmuş galiba.
- Yaşına göre bence çok iyi.
- Seda Sayan başka biri olmuş, photoshop fazla kaçmış...
- Sevgilinin gözü kendinden photoshop'lu galiba.
- Taş gibi hatun, kıskanmayın!
"ÇOK GÜZEL OLACAK"
Yaptırdığı işlemleri de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Seda Sayan, bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerini laboratuvar ortamında ayrılması ile elde edilen yöntemi denediğini söyledi. Cildinin ve boyun bölgesinin daha canlı görünmesi için işlem yaptırdığını söyleyen Sayan, "Çok güzel olacak" demişti. Sayan, işlemin yapılması için gereken sıvının da doğru yerden alınmasına dikkat çekmişti. Ünlü isim işlemi daha sonra ellerine de yaptıracağını belirtmişti.