Başrolünü oynadığı Gönül Dağı dizisine geçen ay veda güzel oyuncu Gülsim Ali, pahalı marka saatiyle dikkat çekti.
Yeni projeleri değerlendirmek için diziden ayrılmasıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü Gülsim Ali Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı.
'C vitamin takviyesi' notuyla paylaştığı portakal rengi gömlekli fotoğrafında kolundaki bir detay dikkatlerden kaçmadı.
Öte yandan geçen ay veda ettiği "Gönül Dağı" dizisindeki Dilek karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Gülsim Ali İlhan, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de hayran bırakıyor.
Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Aslıhan karakteri ile büyük bir üne kavuşan Gülsim Ali, 2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.
Son dönemde Gönül Dağı dizisindeki rolü ile ilgi odağı olan Gülsim Ali, sosyal medyanın merak edilen isimleri arasında.
Masmavi gözleri, duru güzelliğiyle büyüleyen Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.
-Çocukluğun Bulgaristan'da geçmiş. Nasıl günlerdi?
Bulgaristan'da doğup büyüdüm, Türk asıllı bir ailenin kızıyım. Bir ablam, bir erkek kardeşim var. Çok güzel bir çocukluk yaşadım. Teknolojiden uzak son nesildim. Sabahtan akşama kadar sokakta oynardım. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.
-Daha sonra güzellik yarışmasına katılıyorsun. Bununla birlikte hayatın değişiyor diyebilir miyiz?
Aslında benim aklımda güzellik yarışması ya da mankenlik yoktu. Uzun boylu olduğum için biraz kambur yürüyorum ve bu babamın hoşuna hiç gitmiyordu. O yüzden beni kursa yazdırdı. Orada da beni görünce 'güzellik yarışması var katılmak ister misin?' dediler. 'Tamam' dedim bir hevesle. Dönüm noktası da diyebiliriz, başlangıç da.
TÜRK DİZİLERİNİN YAYINLANDIĞI SAATTE SOKAKTA İNSAN KALMAZDI!
-Bir süre modellik yapıyorsun. Ama sonra oyuncu olmaya karar veriyorsun. Hatta bir röportajında "Bulgaristan'da Türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim" şeklinde bir açıklaman var. Türk dizilerinde seni çeken şey ne oldu?
Yaşadığım mahallede Türk dizileri saat 8 gibi yayınlanıyordu ve saat 8'de sokakta insan kalmazdı. İnsanlar gerçekten bağımlısı. İlk başlayan dizi Gümüş'tü, daha sonra Dudaktan Kalbe. Ben de yavaş yavaş seyretmeye başladım. Dönem işlerini daha büyük hayranlıkla takip ederdim. Ablamla sahneleri canlandırmaya başladık evde. Yazma bağlardık, dizilerin sahnelerini birlikte oynardık. Bende bir şey uyandı, ben de yapmak istiyorum dedim.
SONRA DEDİM Kİ, BEN BURAYA AİTİM
-Türkiye'ye nasıl geldin peki? Bir diziyle anlaşıp mı geldin, yoksa geldikten sonra mı dizilerde boy göstermeye başladın?
Bir yeri aradım ve 'oyuncu olmak istiyorum' dedim. İnsanlar ilk başta bana inanmadı. Aileme söyledim, başta ailem buna karşı çıktı. Korktular beni kaybedecekler diye. Bir gün buraya geldim ve bir deneme çekimine girdim. Ondan sonra zaten dedim 'ben buraya aitim'.
ÖZLEMLE BAŞA ÇIKAMIYORUM
-Ailen Bulgaristan'da yaşıyor. Özlem duygusuyla nasıl başa çıkıyorsun?
Çıkamıyorum. Bu aralar çok zor yanlarına gidebiliyorum. Önceden daha sık giderdim, şimdi siz gelin diyorum. Özlemle başa çıkamıyorum. Birbirimize çok bağlı olduğumuz için her anımızı haberdar ediyoruz. Şimdi teknoloji sayesinde yaramıza pansuman yapıyoruz bir nebze de olsa.
-Onlar da bir yandan mutlu oluyordur ama ayaklarının üstünde duruyorsun diye…
Çok gururlular. İlk başta ben bu yola çıkmak istediğimde buna karşı çıkan insanlar oldu. Biraz da babamı yargılayanlar oldu. "Buna nasıl müsaade ediyorsun, korkmuyor musun?" diyenler oldu. Şimdi bunun gururunu yaşıyorum. O zaman bunu söyleyen kişiler şimdi babama, "Ben de kızımı senin kızın gibi nasıl yapabilirim?" ya da "Nereye başvurmamız gerekiyor?" diyorlar.
-Türkiye'ye ilk geldiğinde seni en çok zorlayan şey ne oldu?
Çok çabuk ayak uydurdum aslında buraya. Dil konusunda çok zorlandım. Çok çalışmam gerekiyordu. Aile arasında Türkçe konuşuyorduk ama bizim Türkçe çok farklı. Daha çok Trakya Türkçesi gibi. O yüzden burada hele ki ekranda kabul edilebilir bir şey değil. O yüzden Türkçe beni biraz zorladı.
İSTANBUL'U HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEM
-Peki en beğendiğin şey ne oldu?
İstanbul. Tam bir İstanbul aşığım ve burayı hiçbir şeyle değiştiremem. Çok seviyorum.
DOĞALLIKTAN YANAYIM, PHOTOSHOP YAPANLARA KIZIYORUM
-Instagram'da 1,7 milyon takipçin var. Paylaşımlarına baktığımda genellikle makyajsız ve doğal olduklarını gördüm. Özellikle mi böyle paylaşmaya dikkat ediyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor?
Ben çok dikkat etmiyorum paylaşımlarıma. Makyajsız fotoğraflar paylaşmayı seviyorum. Olduğumuz gibi kendimizi göstersek daha iyi diye düşünüyorum. Son zamanlarda çok filtreler çıktı, photoshop yapılıyor. Bence daha doğal olmamız lazım.
Bizim de kendimizi beğenmediğimiz günler oluyor ama ben doğallıktan yanayım. Photoshop'lu paylaşımlarımızda biz değiliz, olmadığımız biri gibi kendimizi göstermeye gerek yok. Kızıyorum ya, ne olur yanlış anlaşılmasın.