Türk rock müziğinin kendine has tarzı ve imza attığı albümlerle uzun yıllardır geniş bir dinleyici kitlesine hitap eden Teoman, sahne çalışmalarının yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.
Aynı zamanda sanatçının dostlarıyla vakit geçirmek için tercih ettiği buluşmalar, zaman zaman magazin basınının objektiflerine yansıyarak hareketli dakikaların yaşanmasına yol açıyor.
CİHANGİR'DE GECE YARISI KARŞILAŞMASI
Ünlü rockçı, son olarak önceki akşam Cihangir'deki bir mekanda arkadaş grubuyla bir araya geldi. Gece boyunca masadakilerle sohbet eden sanatçının bulunduğu alanda patlayan flaşlar, ortamdaki hareketliliği bir anda artırdı. Kameraları karşılarında bulan masadaki kadınlar, yüzlerini gizlemeye çalışarak şaşkınlık yaşadı.
MASADAKİ TEPKİ KAHKAHALARA YOL AÇTI
Hürriyet'te yer alan habere göre mekan önünde bekleyen basın mensuplarının görüntü alması üzerine gruptakiler hızlı hareketlerle yüzlerini kapatmaya çabaladı. O anlarda masada bulunan kadınların, "Ne oluyoruz, bu da ne şimdi? Teoman bizi çekiyorlar" şeklindeki sözleri geceye damga vurdu.
ASLEN GİRESUNLU OLAN SANATÇI GÜNDEMDE
İstanbul'da dünyaya gelen ancak aslen Giresunlu olan Teoman, bu neşeli gecenin ardından arkadaş grubuyla birlikte mekandaki vakitlerine devam etti.