Bir dönem ekranlarda boy gösteren ancak uzun zamandır mesleğini icra etmeyen Elvin Levinler, geçtiğimiz Ocak ayında babasının vefatıyla oldukça sarsılmıştı.
KALP AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ!
Acı dolu günler geçiren Elvin Levinler, yaptığı bu paylaşımla kalp ameliyatı olduğunu açıklamıştı. Levinler düştüğü notta, "Son zamanlarda kalbime biraz fazla yüklendiğimi biliyordum ama bu kadar ciddi sonuçları olabileceğini düşünememiştim.
BABASINA OLAN ÖZLEMİ HÜZÜNLENDİRDİ...
Elvin Levinler son olarak, vefat eden babasının mezarı başında çekilen fotoğraflarını paylaşarak, "Babamın üzerimize - özellikle 4'ümüze vuran güçlü ve parlak ışığı…
"IŞIK PARLADIĞINDA ELİM KALBİME GİDİYOR"
Akşamüzeri güneşini ne çok severdik, şimdi her ışık parladığında elim kalbime gidiyor çünkü bana sarıldığını biliyorum
"BU VEDAYI UNUTMAYACAĞIM"
Bu vedayı ve ışığı asla unutmayacağım ama bu anın güzelliğini uzaklardan haberimiz yokken çeken ve saygıyla sorup gönderen canım arkadaşım, sen olmasan bu anı olmayacaktı." satırlarını yazdı.
Elvin Levinler, takipçilerinden tekrardan birçok başsağlığı mesajı aldı.
Elvin Levinler, bu söylentilere, "Öncelikle kalbimden geçirdiğim operasyonu matcha yüzünden geçirmedim. Operasyon sonrası kalbimi fazla yormamak için bir bardak matcha içmeye devam edeceğim diyorum. Bu abartmama kararı benim için aslında genel bir karardı. Biraz daha bazı şeyleri abartmadan yapmaya karar verdim" ifadelerini kullanmıştı.
DATÇA'YA YERLEŞMİŞTİ
Oyuncu Elvin Levinler ile iç mimar Bülent Kocamanoğlu, 8 yıl önce Bodrum'da yaptıkları düğünle hayatlarını birleştirmişti.
Levinler, 24 metrekarelik bu evde nasıl bir yaşam sürdüklerini şöyle anlattı: "Buraya ilk taşınacağımız zaman etrafımızdakiler 'Siz emekli misiniz? Orada sıkılırsınız' demişti.
Ancak şu an herkes bizim hayatımızı yaşamak istiyor. Evimiz çok küçük tabii ki bu eve sığamıyoruz ama biz buraya 'Rüya bahçemiz' diyoruz.
Çok büyük bir bahçemiz var. Buraya adım attığımız da belimize kadar yabani otlar olan, ağaçların kurumuş olduğu bir yerdi. Bülent'le birlikte sürekli hayal kurduk. Oturma alanları yaptık.
YORULMUŞ OLMALI
Seyahatlerine devam eden ünlü oyuncu, artık yerleşik hayata geçme isteklerinin daha da arttığını söylemişti. Yurt dışı seyahatlerinden sonra soluğu Datça'daki evlerinde aldıklarını belirten Levinler, "8 senedir evliyiz. Seyahat etmeyi seviyoruz ama pandemiden sonra daha çok yerleşik hayata geçmek istedik. Yurt dışında kaldığımız yerler geçici evlerimizdi" deyip ekledi:
"Bülent'le nereye gidiyorsak orası 24 saat dolmadan evimiz halime geliyordu. Biraz daha düzene girmeyi ve aile olmayı istiyoruz. Datça'daki evimiz çok küçük. Burayı çok seviyoruz ama şehre daha yakın bir yere geçer miyiz, henüz ona karar vermedik."
'Evin kalbinin olduğu yerdir' diyen Elvin Levinler ve eşi, artık sürekli seyahat halinde olmaktan biraz yorulmuş olacak ki daha düzenli bir hayata geçmeye adım atmıştı.