Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu önceki akşam kuzenleriyle Yeniköy'de bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, "Hem kızımın hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık" dedi.
"ZEHRA ZATEN BENİ YETERİNCE YOLUYOR"
Gazetecilerin kızı Zehra'ya aldığı hediyeyi sorması üzerine Avşar, "Ben hiçbir şey almadım. Zaten normal zamanda beni yeterince yoluyor. O yüzden de hediye istemeye utandı" diyerek kahkaha attı.
ZEHRA-MÜRSEL AŞKI TAM GAZ
Ailesinin yanında fazla kalmayan Zehra Çilingiroğlu, mekandan ayrılır ayrılmaz sevgilisi Mürsel Kaya'nın yanına koştu.
Etiler'de bulunan bir mekanda sevgilisiyle buluşan Zehra, burada sevgilisiyle baş başa yemek yiyerek, yeni yaşını bir de sevgilisiyle kutladı. Mekan çıkışı soruları yanıtsız bırakan Zehra Çilingiroğlu, "Her şey yolunda. İlişkimiz güzel gidiyor" diyerek, sevgilisiyle oradan ayrıldı.
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun eski evliliklerinden olan kızları Zehra, 25 yaşına bastı. Kızının mimar olacağını ve çok iyi bir sporcu olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, ekledi:
Takvim'in haberine göre; 'Tüm bunların dışında benim için asıl gurur kaynağı Zehra'nın terbiyesi. Her şey parayla satın alınabilir ama terbiye ve ahlak asla.'
Bu konuda da en büyük teşekkürü anne Avşar'a borçlu olduğunu söyleyen Kaya Çilingiroğlu, 'Hülya, kızımızın bu günlere gelmesinde harika bir iş çıkardı' dedi.
Şimdilerde Sibel Can'ın kızı Melisa Ural ile birlikte olan Alaattin Kadayıfçıoğlu ile uzun süren aşkına şiddet iddialarının gölgesinde son veren Zehra Çilingiroğlu gönlünü genç iş insanına kaptırmıştı.
Tek başına geldiği alışveriş merkezinde iki saate yakın turlayarak yeni sezon ürünleri inceleyen Çilingiroğlu, karşılaştığı muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz vermişti.
Spor tarzı ile alışveriş turuna çıkan Zehra Çilingiroğlu soruları yanıtsız bırakırken, muhabirlere teşekkür etti.
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı. Eski eşlerin kızlarıyla verdiği aile pozuna beğeni yağmıştı.
"GÜZELLİK ANNEDEN GÜLÜŞ BABADAN"
Kaya Çilingiroğlu da eski eşi ve kızı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp takipçilerine; "Hangimize benziyor?" diye sordu. Çilingiroğlu'nun sorusuna takipçilerinden; "Güzellik anneden gülüş babadan", "Size benziyor", "Güzelliğin temeli anne", "Aynı siz" gibi yanıtlar geldi.