'Teşkilat' dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan Ezgi Eyüboğlu, son dönemde özel hayatı ve paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.
Rol aldığı dizinin çekimleri için sık sık Ankara'ya giden Ezgi Eyüboğlu, Twitter'dan attığı son tweet ile tepki gördü.
Oyuncu, "Başıma bir şey gelmeyecekse, Ankara'nın en sevdiğim yanı İstanbul'a dönüşü gerçekten" diye yazdı. Eyüboğlu'nun bazı Ankaralı sevenleri ise bu tweet'e tepki gösterdi.
"ÇOK SEVMİYORSAN TUTMAYALIM"
Ankara doğumlu Ezgi Şenler, "Başına bir şey gelecek. Görüşeceğimiz günü bekle sen" diyerek, yazarak espri yaptı.
Öte yandan Ezgi Eyüboğlu 1.5 yıldır aşk yaşadığı, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den sürpriz şekilde 1 ay önce ayrılmıştı.
Ezgi Eyüboğlu "İlişkilerimizi neden bu kadar hızlı tüketiyoruz? Yaşadığımızın değerini mi bilmiyoruz?" sorusuna şöyle cevap verdi: