Eski manken Ebru Şancı (38) ile futbolcu Alpaslan Öztürk (28), 2015 yılında Eskişehir'de sade bir törenle dünya evine girdi. Ünlü çift, düğünü ise Belçika'daki Kasteel Den Brandt şatosunda yapmıştı.
EVİNİN KAPILARINI İLK KEZ AÇTI!
Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocukları bulunan Şancı ile Öztürk, bugün evlilik yıl dönümlerinin 9'uncu yılını kutladı.
KISA SÜREDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Ebru Şancı eşi Alparslan Öztürk'ün kendisine 'seni harika bir yere yemeğe götürüyorum' sözleriyle büyük heyecan yaşadığını dile getirdi. Ancak gerçek kısa sürede oldukça şaşırttı.
EVİNİN KAPILARINI İLK KEZ AÇTI!
Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocukları bulunan Şancı ile Öztürk, evlerinin kapılarını ilk kez açtı.
EVİNİ PAYLAŞTI
Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündemine sık sık gelen Ebru şancı, 3 katlı ve 7 odalı evini paylaştı.
"EVİME 8 YILDIR MİSAFİR GELMİYOR…"
Şancı, "Evime 8 yıldır misafir gelmiyor, bizi misafirliğe davet ediyorlar, sonra çocukları görünce bir daha çağırmıyorlar. Çocuklarım şımarık değil yaramaz" dedi.
Eski model Ebru Şancı bir döneme damga vuran isimlerdendi. Güzelliği dillere destan olan ünlü isim, 2015 yılında Galatasaray'da forma giyen futbolcu Alpaslan Öztürk ile hayatını birleştirdi.
Eski manken Ebru Şancı, sosyal medya hesabı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşuluyor.