Göztepe'de bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla devlerin transfer listesine giren Alpaslan Öztürk, TRT Spor'a verdiği röportajda kariyer hedefleriyle ilgili yaptığı açıklamalardan sonra taraftardan tepki aldı.
Sözlerinde, kulübün de memnun olması halinde transfere sıcak bakabileceğini vurgulayan başarılı oyuncunun menajeri Ömer Kızılkoca, tepkilerin üzerine Fanatik'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kızılkoca, Alpaslan'ın Göztepe'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirtirken, "Ancak oyuncum devre arasında başkan Mehmet Sepil'le yaptığı görüşmede geleceğe dair bir güvence alamadı.
Başkan onu teklif gelmesi halinde satmaya hazır olduklarını bildirdi. 1 yıl sözleşmesi kalan ve önünde Avrupa ve İstanbul seçenekleri olan bir oyuncu olarak Alpaslan kulübünde halen çok mutlu. Fakat geleceğini de planlamak zorunda" açıklamasında bulundu.
"Alpaslan büyük hedefleri olan bir oyuncu. Önce Göztepe'ye sonra da Türkiye'ye bu anlamda katkı vermek istiyor. 26 yaşında ve futbolunun en olgun döneminde.
Yaptığı açıklamalarda da önceliğin Göztepe'nin memnuniyeti olduğunu dile getiriyor. Aidiyete her zaman fazlasıyla önem veren, yaşadığı sakatlıklarda bile verilen süreden çok erken döndü. Göztepe onun gibi karakterli bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanslı." ifadelerini kullandı.
ALPASLAN ÖZTÜR NELER SÖYLEMİŞTİ
"Genç bir Türk futbolcusu olarak hedeflerim arasında daha ileriye dönük Avrupa var. Büyük takımlarda oynamak isterim, tabi Göztepe de büyük bir takım ancak ailem ve çocuklarım İstanbul'da yaşıyor bütün düzenim orada o yüzden İstanbul takımları da olabilir ama öncelik Avrupa."