Süper Lig'i 3.sırada bitirerek Avrupa hedefini gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş, kötü geçen sezonun ardından transfer çalışmalarına hız verdi.
Siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon ligde iddialı olabilecek bir kadro kurarak zirveye oynamayı hedefliyor.
Kartal, kadrosuna kaliteli isimleri katmak isterken, bir yandan da genç oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu doğrultuda Beşiktaş, Slovak ekibi Dunajska Streda formasını giyen Mahmudu Bajo'nun transferi için harekete geçti.
GRAF'TAN OLUMLU RAPOR
Beşiktaş Scout Şefi Eduard Graf, Mahmudu Bajo için teknik heyet ve yönetime olumlu yönde rapor verdi.
4 YILLIĞINA ANLAŞMAYA VARILDI
Birkaç aydır Graf'ın radarında olan Gambiyalı futbolcuya 4 yıllık kontrat önerisiyle gidildi ve anlaşmaya varıldı.
TEKLİFE 'EVET' DEDİ
Bajo'nun siyah-beyazlıların teklifine heyecanla yaklaştığı ve "Evet" dediği kaydedildi.
TEMASLARA HIZ VERİLDİ
Avrupa'dan birkaç takımın daha ilgilendiği 20 yaşındaki futbolcu ile el sıkışılmasının ardından kulübüyle temaslarına hız verildi.
3-4 MİLYON EURO TALEBİ
Dunajska Streda'nın 1 yıl önce 350 bin Euro'ya transfer ettiği oyuncu için 3-4 milyon Euro civarında bonservis beklentisi bulunduğu aktarıldı.
Ancak Beşiktaş'ın Bajo için kulübüne bu rakamın altında bir teklif sunduğu kaydedildi.
ELAN RICARDO KİRALIK GİDECEK
Beşiktaş yönetimi, Bojo'yu kadrosuna katarsa ara dönemde transfer edilen Elan Ricardo'yu gelişmesi için kiralık olarak bir başka takıma gönderecek.