Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük'ü 2-0'lık skorla mağlup etti.
Siyah-beyazlıların ikinci golünü kaydeden El Bilal Toure, son haftalardaki yükselişiyle birlikte gözleri üzerine çevirdi.
PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Ligde 10. maçına çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 3. kez gol sevinci yaşadı ve söz konusu gollerin 2'sini son 4 haftada kaydetti.
OPSİYON DEVREYE GİREBİLİR
Son maçlarda santrforda oynamaya başlayan ve ritmini de artıran Malili futbolcunun formunu sürdürmesi halinde sezon sonunda otomatik olarak opsiyonu devreye girebilir.
İŞTE SÖZLEŞMESİNDEKİ O MADDE
El Bilal Toure'nin sözleşmesinde "Resmi karşılaşmalarda 15 gol atarsa opsiyon devreye girer" maddesi bulunuyor.
12 GOL DAHA ATMASI GEREKECEK
Toure, sezonun kalan bölümünde 12 gol daha attığı takdirde Beşiktaş parayı yatırıp kontratını alabilecek.