Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'in 16. haftasındaki Trabzonspor maçına çevrildi. Bordo-mavili kulüple deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta dev maçın ardından 4 oyuncu ikinci yarıya kadar takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.
Siyah-beyazlılarda, Süper Lig'in 17. haftasındaki Rizespor ile Türkiye Kupası'ndaki grup aşamasındaki ilk maç olan Fenerbahçe derbisinde 4 yıldız birden formasından uzak kalacak.
CENGİZ VE JOTA SAKAT
Beşiktaş'ta Gaziantep FK ile oynanan maçta sakatlık geçiren Cengiz Ünder ile Jota Silva, Trabzonspor deplasmanında forma şansı bulamayacak.
EL BILAL TOURE DE YOK
Kara Kartal'da tıpkı Wilfred Ndidi gibi El Bilal Toure de Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek. Mali Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edilen El Bilal Toure, Rizespor ve Fenerbahçe maçlarını kesin olarak kaçıracak.
MAÇLARIN TARİHLERİ
Beşiktaş'ın Rizespor ve Fenerbahçe ile oynayacağı maçların tarihleri netlik kazandı. Siyah-beyazlılar, 20 Aralık'ta Süper Lig'in 17. haftasında Rizespor'u konuk edecek.
Beşiktaş, Türkiye Kupası C Grubu'nun ilk haftasında 23 Aralık Salı günü Fenerbahçe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.