Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk yarısını istediği şekilde kapatamayan Beşiktaş'ta devre arası transfer dönemi için hazırlıklar devam ediyor.
Sergen Yalçın yönetimindeki Kara Kartal, kadro kalitesini yukarı çekmek adına birçok ismi radarına almıştı.
YENİ GOLCÜ HAMLESİ
Santrfor rotasyonunda El Bilal Toure ve Tammy Abraham'a sahip olan siyah-beyazlıların yeni bir golcü arayışına girdiği iddia edildi.
GABIGOL İDDİASI
Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Cruzeiro forması giyen Gabriel Barbosa Almeida ile ilgileniyor.
AYRILIK KARARI ALDI
Gabigol lakaplı 29 yaşındaki futbolcunun, Brezilya Serie A ekibiyle yollarını ayırmak istediği ifade edildi.
Siyah-beyazlıların, tecrübeli golcünün Cruzeiro'da kazandığı maaştan daha fazlasını ödeyebileceği belirtildi.
Buna karşın Beşiktaş, kulübüyle 2028'e kadar kontratı bulunan Gabriel Barbosa'yı bedelsiz şekilde renklerine bağlama arzusunda.