Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında ikinci sıradaki Fenerbahçe, 1 Aralık Pazartesi günü sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.
Chobani Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede düdük çalacak Yasin Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci yapacak.
Sarı-lacivertliler, ezeli rakibini mağlup etmesi durumunda ise 2 puan önüne geçerek liderlik koltuğuna oturacak.
YÖNETİMDEN DERBİ KARARI
Öte yandan sezonun en önemli maçlarından biri olarak görülen karşılaşma öncesinde başkan Sadettin Saran ve yönetimi dikkat çeken bir karar aldı.
OYUNCULARA İLETİLDİ
Kritik derbi karşılaşması öncesinde yönetimin söz konusu kararı, sarı-lacivertli oyunculara iletilmiş durumda.
BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE DE VERİLDİ
Fenerbahçe yönetimi, 3-2 kazanılan Beşiktaş maçı sonrasında da 1.5 milyon Euro'luk bir prim ödemesi yapmıştı.
F.BAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ
Fenerbahçe, derbinin ardından Süper Lig'in 15.haftasında RAMS Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak.