Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, orta saha transferi için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda flaş bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.
Orta saha transferi için PSV Eindhoven forması giyen Joey Veerman ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, teknik direktör Domenico Tedesco'nun veto kararı sonrası rotasını değiştirdi.
İtalyan çalıştırıcının, "Hollanda Ligi, Türkiye Ligi'ne göre fizik olarak daha zayıf. Burası sert bir lig, daha güçlü bir oyuncu istiyorum" sözleri üzerine yönetim, daha dirençli bir orta saha profiline yöneldi.
GORETZKA GÜNDEMDE
Bu doğrultuda gündeme gelen son isim ise Bayern Münih'in tecrübeli yıldızı Leon Goretzka oldu.
10 MİLYON EUROYU AŞMAYACAK
Bayern Münih yönetimi, ocak ayında Leon Goretzka'nın ayrılığına mesafeli dursa da nihai kararın oyuncuya bırakıldığı ifade ediliyor.
Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Alman devinin başkanı ile doğrudan bir görüşme gerçekleştirdi.
Sarı-lacivertliler, 30 yaşındaki futbolcunun transferini 10 milyon euronun altında bir bonservis bedeliyle sonuçlandırmayı hedefliyor.