Şampiyonlar Ligi'nde işini zora sokan, Süper Lig'de de rakiplerinin nefesini ensesinde hissetmeye başlayan Galatasaray, sezonun ikinci bölümünde kadrosunu daha da güçlendirmek için harekete geçti.
Özellikle attığı gollerle takımı sırtında taşıyan Victor Osimhen'in, Afrika Kupası'na gidecek olması sarı-kırmızılılarda endişe yaratıyor.
Formsuz Mauro Icardi'ye güvenmeyen yönetim, yeni sözleşme arzusu olan Arjantinli'yi bekletme kararı aldı ve ocak ayında yedek forvet transferi yapmak için düğmeye bastı.
Alt yaş kategorilerinde Fransa milli forması giyen Fildişi Sahili kökenli genç santrfor, sarı-kırmızılı takımın ilgisine olumlu karşılık verdi.
AFRİKA ALARMI!
21 Aralık 2025-18 Ocak 2026 tarihleri arasında oynanacak Afrika Uluslar Kupası, Türk kulüpleri için ciddi bir sıkıntıyı beraberinde getiriyor.