Son dakika haberleri… Devler Ligi'nde ilk maçına çıkan Galatasaray, Kopenhag ile sahasında karşılaştı. 19.45'te başlayan zorlu mücadele, 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'de Yılport Samsunspor'u 4-2 yendikleri maçta görev alan oyunculardan Mateus Tete'yi yedeğe çekerken, Kopenhag karşısında bu futbolcunun yerine Hakim Ziyech'i ilk 11'de sahaya sürdü.
Galatasaray maça Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ilk 11 ile başladı.
Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ile oldukça etkili pozisyonlara giren Galatasaray, direkleri ve kaleci Grabara'yı geçemedi.
35. dakikada Fernando Muslera'nın kritik hatasını affetmeyen Kopenhag, maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci yarıya 1-0 geride giren Galatasaray, 58'de Diogo Gonçalves'in golüyle 2-0 geriye düştü.
2 DAKİKADA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!
Karşılaşmanın 86. dakikasında Sacha Boey'in iğne deliğinden geçirdiği şutla umutlanan Galatasaray, maçta yeniden temposunu buldu.
Oyuna sonradan giren Wilfried Zaha, 88. dakikada yine oyuna sonradan giren Tete'ye ortaladı. Brezilyalı yıldız, gelişine nefis vurdu ve skoru 2-2'ye getirdi.
Kopenhag karşısında nefes kesen bir geri dönüşe imza atan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk grup maçından 1 puanla ayrıldı.