Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor.
AL HİLAL'İN DEVREYE GİRMESİ PLANLARI BOZDU
Şampiyonlukta büyük payı olan Victor Osimhen için büyük bir mali yükün altına girmeye hazır olan Galatasaray, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in bu transferde devreye girmesiyle istediği sonucu alamadı.
Nijeryalı yıldıza son olarak, bonuslarla birlikte 20 milyonun üzerinde bir teklif yapan sarı-kırmızılı yönetim, tarihi hamlesini yaptı.
Dün İstanbul'dan ayrılarak ülkesi Nijerya'ya giden Osimhen'in ise henüz net bir cevap vermediği ifade ediliyor. Oyuncunun bugün veya yarın resmi imzaları atabileceği iddia edildi.
GALATASARAY'DAN BERNARDO SİLVA HAMLESİ
Osimhen transferini bitirmeye çalışan Galatasaray, diğer yandan başka oyuncular için de temaslarını sıklaştırdı.
Manchester City ile yollarını ayıracak olan Portekizli yıldız Bernardo Silva, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan isim oldu.