Zorlu Fenerbahçe derbisinden, sakat ve cezalı oyuncularından yoksun çıkan Galatasaray, mücadelen liderlik koltuğunu koruyarak ayrılmıştı.
TRANSFER PLANLAMASI
Sarı-kırmızılı yönetim, Buruk'un sezonun ikinci yarısında elini güçlendirme adına ara transferde nokta atışı takviyeler yapma kararı aldı.
ICARDI YERİNE ARAYIŞLAR BAŞLADI
Stoper, orta saha ve kanat hamlesi düşünen Aslan, Victor Osimhen'in sakatlık riski ve Mauro Icardi'nin de formsuzluğunu dikkate alarak yedek forvet de aramaya başladı.
Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünü sakatlık nedeniyle kaçıran Arjantinli golcü, sarı-kırmızı formayla toplam 105 maça çıktı ve 68 gol atıp 22 asist kaydetti.
5 ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Galatasaray ile 5 kupa zaferi yaşayan Mauro Icardi, 2023-2024 yılında, 25 golle Trendyol Süper Lig'de gol kralı olmayı da başardı.