Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Gordon Stipic-Wipfler, oyuncunun geleceğiyle ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...
"GÖRÜŞME YAPMADIK"
"Hakan'ın transferi konusunda adı anılan kulüpler ve çıkan iddialar üzerine hiçbir görüşme yapılmadığını söyleyebilirim. Fenerbahçe ile görüşme yapmadık!
İddiaların hiçbir dayanağı yok! Hakan Çalhanoğlu ve ben, Galatasaray ile de görüşmedik. Hakan, gelecek yıl Inter'de olacak.
Birçok telefon görüşmesi, konuşma oluyor. Bunlar olabilir ancak bu tür süreçler, karar vericiler arasında düzgün bir iletişimle ilerlemeli.
Hakan Çalhanoğlu, Inter'de mutlu. Tatil sonrası görüşmeler olacaktır, olaya profesyonel olarak bakalım.
"G.SARAY'A SEMPATİ DUYUYOR"
Hakan'ın genetiğinde bütünüyle bir Türk'lük mevcut. Hepimiz çocukluğumuzdan itibaren tuttuğumuz takımların renklerini temsil etmek isteriz. Hakan Çalhanoğlu'nun çocukluğunda Galatasaray'a sempati duyduğunu saklayamam.
Galatasaray da Fenerbahçe gibi Avrupa'da çok iyi bilinen üst düzey bir takım. Herhangi bir teklif yok. Bendeki bilgiye göre Galatasaray'ın başka planları var."
HAKAN ÇALHANOĞLU KİMDİR?
Hakan Çalhanoğlu (d. 8 Şubat 1994, Mannheim), orta saha pozisyonunda oynayan Türk millî futbolcu. Serie A ekiplerinden Inter Milan forması giymektedir. Aynı zamanda Türkiye millî takımının kaptanıdır. Birçok açıdan ve mesafeden etkili olmasıyla bilinen bir frikik uzmanı olarak tanınmaktadır.
Kariyerine 2010 yılında Alman ikinci lig kulübü Karlsruher SC'de başlayan Çalhanoğlu, iki yıl sonra üst lig ekibi Hamburger SV'ye geçti ve bir sezonu da kiralık olarak ilk kulübünde geçirdi. Bundesliga'daki ilk sezonunda gösterdiği performansla 2014 yılında 14,5 milyon Avro karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Burada üç sezon oynadı ve 115 resmî maçta toplam 28 gol attı.
Çalhanoğlu, 2017 yılında Milan'a 20 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında imza attı ve 2021 yazında serbest oyuncu olarak ezeli rakipleri Inter'e katıldı.