Atletico Madrid forması giyen Norveçli yıldız Alexander Sörloth'un adı, transfer dedikodularında sık sık yer alıyordu.
İspanyol basınında geçen haberlere göre, tecrübeli golcünün geleceğine dair yeni bir gelişme meydana geldi.
KARARINI VERDİ
Fichajes'te yer alan habere göre Sörloth, 2026 Dünya Kupası öncesi daha fazla oynamak istemesi sebebiyle, LaLiga devinden ayrılmayı planlıyor.
F.BAHÇE DEVREDE
Devre arasında kadrosuna bir santrfor takviyesi yapmayı düşünen Fenerbahçe'nin Sörloth'u da listesine eklediği öne sürülüyordu.
2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, bordo-mavili formayla 49 maçta 33 gol 11 asistlik performans ortaya koyarak, sezona damgasını vurmuştu.
PİYASA DEĞERİ VE KONTRAT SÜRESİ
Atletico Madrid ile 2028 yılına kadar kontratı bulunan Sörtloh'nun Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri ise 25 milyon Euro.