Sarı-lacivertli ekipteki geleceği "şampiyonluğa" bağlı olan Portekizli teknik direktör, eğer göreve devam ederse birçok yıldızla yolları ayıracak.
Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'deki kaderi "şampiyonluğa" bağlı... Şampiyonluk gelirse, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcı ile yola devam edilecek.
'TÜM PLANLARIM HAZIR'
Samandıra'da kendisine yakın gördüğü bazı kulüp ileri gelenleri ile sohbetler gerçekleştiren Pereira'nın, bu sohbetlerde kadrodaki bazı yıldızlardan şikayetçi olduğunu, görevde kalması halinde bu isimlerle devam etmeyeceğini söylediği belirtiliyor.
Sarı-lacivertli hocanın, "Seneye kendi seçtiğim oyuncularla yola devam etmek istiyorum. Şimdikinden çok daha iyi bir kadro kuracağımdan emin olabilirsiniz.
Bu sezon yaşadığım sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Kafamda tüm planlar hazır. Gelecekler ve gidecekler belli" diye konuştuğu ifade ediliyor.
"Fenerbahçe'ye gelmeyi ben istemedim" diyen kaleci Fabiano ile de yolların ayrılması neredeyse kesin.
DİEGO'DAN DA MEMNUN DEĞİL
Sözleşmeleri biten Kadlec, Alves ve Meireles'in kontratlarının uzatılması düşünülmüyor.