Fernando Muslera'nın ayağının kırılmasından sonra uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasıyla Galatasaray'da kaleci arayışları başladı.
Sezonu yedek kalecisi Okan Kocuk'la tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar gelecek sezon için listesine sürpriz isimleri aldı.
Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da forma giyen Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin'in menajeri katıldığı bir sosyal medya yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Menajer Gunther Thiebaut, deneyimli eldivenin Türkiye'de önemli takımlar tarafından istendiğini söyledi. Belçika basını da bu takımların Galatasaray ve Beşiktaş olduğunu yazdı.
Takvim'de yer alan habere göre önümüzdeki sezon için 'emanetçi' bir kaleci arayan Cimbom, Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan Claudio Bravo ile Roma'dan Robin Olsen'i transfer listesine aldı.
Sarı-kırmızılılar, kaleci transferinde şimdilik önceliği sezon sonu boşa çıkacak olan Bravo'ya vermiş durumda. Daha önce Barcelona'da da oynayan 37 yaşındaki kaleciye 1 yıllık sözleşme önerilecek.
Bravo ile anlaşılamaması durumunda ise Galatasaray, bonservisi Roma'da olan Robin Olsen'i 1 yıllığına kiralamak için harekete geçecek.
Galatasaray yönetimi Bravo'nun bonservisi olmaması sebebiyle bu transfer için elini çabuk tutmayı ve Şilili kaleciye imza attırmaya çalışacak.