İspanya LaLiga'nın 6. haftasında Real Madrid, deplasmanda Levante ile karşı karşıya geldi.
MBAPPE YILDIZLAŞTI
Eflatun-beyazlılar, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 4 golle kazanırken, Kylian Mbappe attığı 2 golle yıldızlaştı.
Real Madrid'in diğer gollerini ise Mastantuono ve Vinicius Jr. kaydetti.
SERİYİ SÜRDÜRDÜ
Bu galibiyetle 6'da 6 yaparak seriyi sürdüren İspanyol devi, maç fazlasıyla da liderlik koltuğuna oturdu. Levante ise 4 puanla 16. sırada kaldı.
ARDA'DAN BENZER TARİFE
Bu sezon sadece Espanyol maçında yedek kulübesinde oturan Arda Güler ise karşılaşmaya ilk 11'de başladı.
Milli yıldız, 66. dakikada Kylian Mbappe'nin attığı ikinci golde şık bir asiste de imza attı. 20 yaşındaki futbolcu bu sezonki 2. asistini de Fransız yıldıza yapmış oldu.
İSPANYOLLAR DİKKAT ÇEKMİŞTİ
İspanyol basını geçtiğimiz günlerde Arda Güler ile Kylian Mbappe arasındaki uyuma dikkat çekmişti. İspanyollar ikiliyi, Real Madrid efsaneleri Cristiano Ronaldo ile Mesut Özil'e benzetmişti.