Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi'nin 5. haftasında Metalist 1925 ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
Bondarenko'nun 22. dakikasında penaltıdan attığı golle öne geçen Shakhtar, mücadelenin ilk yarısın önde kapattı.
Taraftara teşekkür eden ve yedikleri golde ofsayt olduğu yönünde itirazları olan Turan, "Taraftarlara buraya gelip bizimle olmak için zaman ve fırsat bulabildikleri için minnettarım."
"TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM"
"Bugün onları iyi bir oyun ve olumlu bir sonuçla memnun edemediğimiz için çok üzgünüm, bu yüzden özür dilemek istiyorum."
"UTAN VERİCİ"
"Bugün onları memnun edemediğimiz için gerçekten üzgünüm. Hakemin özellikle golle ilgili bugünkü kararının utanç verici olduğunu düşünüyorum. Ama neyse, devam edelim" dedi.
Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Lig'inde 5. hafta sonunda 11 puanla 2. sırada yer alıyor. Zirvedeki Dinamo Kiev'in ise 13 puanı bulunuyor.