Son dakika haberi... Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş forvet transferi için kolları sıvadı. Listesinde birçok golcü bulunan Siyah-beyazlılar rotasını Süper Lig'e damga vuran yıldıza çevirdi.
Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini savunmaya yaptı. Siyah beyazlılar her konuda anlaşmaya vardığı Romain Saiss ile sözleşme imzalayacak.
Fas Milli Takımı kampında bulunan Saiss, 13 Haziran'da oynanacak Liberya-Fas maçının ardından Salı günü İstanbul'a gelecek ve Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalaycak.
Romain Saiss'in Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu. 32 yaşındaki Faslı stoper, yıllık 1.5 milyon Euro ücret alacak. Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest durumda olan Faslı oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.
3 GOLCÜ TAKIMDAN AYRILDI!
Siyah-beyazlılarda kiralık sözleşmesi biten Michy Batshuayi'nin yanı sıra kontratları sona eren Cyle Larin ve Güven Yalçın da takımdan ayrıldı.
FORVETE İLK ADAY CENK TOSUN!
Kadrosunda santrfor bulunmayan Beşiktaş'ın forvete ilk adayı Everton ile sözleşmesi biten eski yıldızı Cenk Tosun.
31 yaşındaki milli futbolcuyla anlaşmaya varan Siyah-beyazlıların yakın zamanda milli futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
BEŞİKTAŞ MULEKA'NIN PEŞİNDE!
NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, geçen sezon Kasımpaşa formasıyla harika bir performans gösteren Jackson Muleka için Standart Liege ile görüşmelere başladı.
Standart Liege, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Jackson Muleka'yı yeniden kiralamama kararı aldı.
BONSERVİS BEDELİ 3.5 MİLYON EURO!
Belçika ekibi, 22 yaşındaki Kongolu golcü için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.
Genç yıldızın bonservis bedelini fazla bulan Beşiktaş, indirim yapılması halinde Muleka'yı kadrosuna katmayı planlıyor.
DEVRE ARASINDA GELDİ 12 GOL ATTI!
Devre arasında geldiği Kasımpaşa'da 14 maçta forma giyen Kongolu forvet, 12 gol, 4 asistlik performansı ile takımına önemli katkı sağladı.
FORVETE 5 ADAY DAHA!
Beşiktaş, Muleka'nın dışında forvet bölgesi için Cenk Tosun, Alexander Sörloth, Jordy Caicedo, Wout Weghorst ve Halil Dervişoğlu için de temaslarını sürdürüyor.