Son dakika haberleri… Süper Lig'de sezonun ilk haftasını Fatih Karagümrük deplasmanında açan Beşiktaş, karşılaşmadan tek golle galip ayrıldı.
Gedson Fernandes'in golüyle rakibini 1-0 mağlup eden Beşiktaş, transferde de sürpriz hamlelere imza atıyor.
Okan Buruk'tan flaş Rachica sözleri | Video
RASHICA RESMEN AÇIKLANDI
Siyah-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen ancak bonservisi Norwich City'de bulunan Milot Rashica'nın transfer için görüşmelere başladı.
Beşiktaş'ın Kosovalı futbolcu için 5 milyon Euro'nun altında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Milot Rashica'nın Beşiktaş'a 4 yıllık imza atması bekleniyor.
Uzun süredir Galatasaray'dan haber bekleyen Rashica'nın, uzayan transfer görüşmelerinin ardından Beşiktaş'ı tercih ettiği belirtildi.
2022-23 sezonunda Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 30 maça çıkan Milot Rashica, 6 gol 7 asistlik istatistik yakalamıştı.
CHAMBERLAIN DE RESMEN İMZALADI
Beşiktaş, öte yandan İngiliz milli futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna kattı.