Son dakika haberi... Beşiktaş, yollarını ayırmak istediği kanat oyuncusu Kevin N'Koudou ile yaptığı fesih görüşmelerinde sona yaklaşıyor.
2019'dan beri Beşiktaş formasını giyen 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun, Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde bitiyor.
Georges-Kevin N'Koudou, geçen sezon Beşiktaş formasıyla oynadığı 17 maçta 644 dakika süre aldı ve 4 gol kaydetti.
2020-21 sezonunda 41 maçta 9 gol 5 asist üreten futbolcu, ilk sezonu olan 2019-20'de ise 32 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.
N'KOUDOU FRANSA'YA DÖNEBİLİR
27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4.2 milyon Euro olarak göze çarpıyor. N'Koudou'nun transferde adı, Fransız ekibi Lorient ile anılıyor.
Öte yandan N'Koudou'nun Beşiktaş'tan ayrılması beklenirken Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, golcü oyuncuları Philippe Keny'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili konuştu.
"BEŞİKTAŞ'LA PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIK"
Bir TV programına açıklamalarda bulunan Göçmez, "Keny ile alakalı biz Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardık. Bitirdik işi ama tabii resmiyete dökmek için Keny ile de anlaşmaları lazım."
"Keny ile de görüşmeleri bu akşam bitirecekler gibi gözüküyor. Problem görünmüyor. Keny tarafına biz karışmıyoruz."
"Bandırmaspor olarak biz kendisine Beşiktaş'la görüşme izni verdik. Çünkü Beşikaş'la prensipte anlaştık" dedi.
"KENY SEZONUN EN İYİ TRANSFERİ OLUR"
Keny'nin performansıyla ilgili olarak ise Onur Göçmez, "Beşiktaş'ta eğer sağdan soldan gelen seslere kulağını tıkayıp teknik heyet de ısrarcı olursa Keny sezonun en iyi transferi olur. Bizde 8 hafta gol atmadı. Hoca ve biz arkasına durduk, sonrasında 20 gole katkı sağladı." ifadelerini kullandı.
"KENY GİTTİĞİ ZAMAN GÜÇ KAYBEDECEĞİZ"
Kenny'nin yerine yeni bir santrfor olacaklarını söyleyen Bandırmaspor Başkanı Our Göçmez, "Futbol, takım oyunu. Keny'yi de Keny yapan takım arkadaşları."
Keny gittiği zaman tabii ki güç kaybedeceğiz. Ama bu tabii sadece Keny değil, içerideki aileyi birleştiren parçalardan hangisi gitse de olur. Ama santrfor alacağız."
"Almamız lazım. Gelen oyuncu nasıl bir performans ortaya koyar. Onu zaman gösterecek. Ama hedefimiz belli bizim. En keyifli, en güzel futbolu oynamak." diye konuştu.