Son dakika... Vitor Pereira ile sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, yaşanan büyük hayal kırıklığının ardından Portelizli hocayla yollarını ayırmıştı. Lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde kalan sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısı bitmeden tecrübeli teknik adamı göndermişti. Yeni teknik adam için arayışlarını sürdüren Kanarya'nın gündemine sürpriz bir isim geldi.
Fenerbahçe'nin listesinde; Löw, Slaven Bilic, İsmail Kartal ve Jorge Jesus'un olduğu belirtiliyor.
Ali Koç ve yönetimin Alman hoca Löw'ü çok istediği ancak tüm ikna çabalarına rağmen başarılı olamadığı Alman basınına yansımıştı.
Sleven Bilic, Çin Ligi'nde sezonun son maçına dün çıktı. Shenzhen ile karşılaşan Beijing Guoan sahadan 1-0 galip ayrıldı. 53 yaşındaki başarılı çalıştırıcının yıl sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bilic için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, diğer adaylarla da görüşmelerini sürdürüyor.
Sarı-lacivertliler, daha önce de takımın başına getirmek istediği Jorge Jesus için bir kez daha nabız yokladı.
Portekiz basını deneyimli hocanın Fenerbahçe'ye gidebileceğini ifade ederken, 67 yaşındaki hoca için en çarpıcı açıklama menajerinden geldi.
SON İDDİA HIRVAT BASININDAN!
Fenerbahçe'nin listesinde birbirinden başarılı teknik adamlar bulunuyor. Hırvat basınına göre, bu isimlere bir yenisi daha eklendi.
Geçen hafta Fransız ekibi Monaco ile yollarını ayıran Niko Kovac'ın Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtiliyor.