Son dakika haberleri… Yeni sezona Beşiktaş'a karşı alınan ağır yenilgiyle başlayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor.
Zorlu mücadelenin ardından yeni kararlar alınması beklenen Galatasaray'da ilk olarak Wilfried Zaha için karar verildi.
BEŞİKTAŞ MAÇINDA KRİZ PATLAMIŞTI
Beşiktaş'a 5-0 kaybedilen Süper Kupa maçına yedek başlayan Wilfried Zaha, oyuna 75. dakikada dahil olabildi.
Öte yandan Zaha, hocası Okan Buruk'un verdiği taktikleri takıma aktarmamış, başarılı teknik adam maç sonrası bu konuya değinmişti.
"Aslında 10 kişi kalınca Zaha'yı yanıma çağırıp yeni dizilişi anlattım. Kaan'ın stopere, Barış'ın sağ beke geçmesini, 4-3-2 dizilmemizi söyledim. O oyunculara farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım."