Şampiyonlar Ligi kura çekiminde A Grubu'na düşen temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Cimbom, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşerek zorlu bir gruba düştü.
Şampiyonlar Ligi'ne katılarak en az 25 milyon Euro'luk bir geliri de elde eden Galatasaray'da gözler şimdi de son transferlere çevrildi.
Nelsson'un, transferin son gününde ayrılması halinde ise kasaya girecek para ile Ramos için Aslan'ın eli güçlenecek. 37 yaşındaki oyuncu da transferin son günündeki tekliflere göre rotasını çizecek.
CİMBOM'DAN ORTA SAHA TRANSFERİ GELİYOR: İŞTE LİSTEDEKİ OYUNCULAR
Orta sahaya takviye için G.Saray artık vites yükseltiyor. Transfer dönemi başından bu yana çok sayıda oyuncu ile görüşen ve kendi istediği teklifleri yapıp fiyat yükseltmeyen G.Saray fırsat transferi için artık masada.
G.SARAY SOFYAN AMRABAT İÇİN PUSUDA BEKLİYOR
Avrupa'da 1 Eylül'de bitecek olan transfer döneminin ardından Şampiyonlar Ligi'ne liste vermek için 4 Eylül'e kadar süresi olan sarı-kırmızılılar, takımlarından ayrılmak isteyen yıldız isimlere net teklifler yapacak. Bu oyuncular arasında ise ilk sırada Sofyan Amrabat var.
BAŞKAN: G.SARAY İLE GÖRÜŞÜYORUZ
Fiorentina Başkanı Comisso, Aslan'ın listesindeki Sofyan Amrabat ile ilgili İtalyan basınına yaptığı açıklamada "Manchester United ve Galatasaray ile görüşmelere devam ediyoruz. Amrabat ayrılmak isterse bunu değerlendireceğiz, oyuncunun kendisine söyledik" dedi
PARTEY VE SAUL NİGUEZ MASADA
Aslan'ın temasta olduğu diğer üç oyuncu ise A.Madrid'den Saul Niguez, Arsenal'den Thomas Partey ve Juventus'tan Filip Kostic.
THOMAS PARTEY
30 yaşındaki Thomas Partey için 35 milyon Euro değer biçilirken Ganalı oyuncunun 2 sezon sözleşmesi bulunuyor.