Süper Lig'de cumartesi günü sezonun ilk derbisinde rakibi Trabzonspor'u Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray ilk galibiyetini aldı.
Tranferde de durmak bilmeyen sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor maçının devre arasında dünyaca ünlü futbolcu Hakim Ziyech'i KAP'a bildiren Cimbom, bitiş düdüğü ile birlikte Faslı yıldızı taraftarının karşısına çıkartmıştı.
TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Yeni transfer Ziyech'in daha sonra tribünlerde taraftara üçlü çektirdiği görüntüleri ortaya çıktı. Maçın ardından sahanın ortasına gelen Ziyech, tüm taraftara bir kez daha üçlü çektirdi.
"Timur, Chelsea'den alınan Faslı oyuncunun son prosedürlerini hastaneden takip etti. 4 aydır süren öksürük sorunu nedeniyle doktorların uyarısına rağmen temposundan taviz vermeyen Timur'un son üç gündür hastanede olduğu bildirildi."
"MAÇA GİDEMEYEN ERDEN TİMUR, HASTANE ODASINDA YAZIŞMALARI YAPTI"
"Trabzonspor maçına da gidemeyen sarı-kırmızılı yönetici, Ziyech'in sözleşmesindeki şartları hastanedeki odasında hukukçularla beraber kaleme alıp İngiliz ekibiyle yazışmaları yaptı."
"Bu transferde herhangi bir sakatlık riskine karşılık 1+1+1 yıllık mukavele yapılırken 3 farklı rakam (İlk yıl 3.587.500, sonraki yıllar 2.850.000) KAP'a açıklanmıştı."
G.SARAY 3. FASLI OYUNCUSU OLDU
Ziyech böylece sarı-kırmızılıların tarihindeki 3. Faslı futbolcu oldu. Cimbom'da daha önce Nordin Amrabat ve Younes Belhanda forma giymişti.
HAKİM ZİYECH TRANSFERİ VE TANITIMI DÜNYA BASININDA İLGİ GÖRDÜ
Galatasaray'ın, Faslı yıldız oyuncu Hakim Ziyech'i transfer etmesi ve Trabzonspor maçından sonra taraftarla buluşturması dünya basınında yer aldı.
İngiliz Daily Mail gazetesi ise internet sitesinde yer alan haberde Ziyech'in Galatasaray taraftarıyla birlikte yaptığı şovu ve sahadaki takım arkadaşlarının bu şova dahil olmasını başlığına taşıdı.
Faslı futbolcunun tüm stada "üçlü" çektirdikten sonra Galatasaray forması ve atkısıyla birlikte sahayı turladığını ifade eden Daily Mail, yıldız futbolcunun ocak ayında dünya devi PSG'ye transferinin evrak problemi sebebiyle gerçekleşmediğini hatırlattı.
L'Equipe: "Transfer tribünde resmiyet kazandı"
Fransa'nın önde gelen basın kuruluşu L'Equipe de sarı-kırmızılı takımın Ziyech transferine yer verdi.
"Galatasaray'ın Hakim Ziyech transferi, tribünlerde resmiyet kazandı" başlığı atan L'Equipe, Faslı oyuncunun Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı formayı giyerek tribünde taraftarla birlikte bütünleştiğini sayfasına taşıdı.