Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın Napoli'den transfer ettiği Victor Osimhen henüz sahaya çıkmadan gündeme oturdu. İngiliz The Guardian gazetesi, sezon sonuna kadar Aslan'a imza atan Nijeryalı golcünün ocak ayında gidebileceği takımı duyurdu. İşte tüm detaylar...
Galatasaray'a imza atarak tüm dünyada büyük ses getiren Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi...
Napoli'de kadro dışı bırakılan Victor Osimhen'i kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı golcüsünü ocak ayında kaybedebilir.
Sarı-Kırmızılılar'ın, İtalyan ekibi ve oyuncuyla yaptığı anlaşmada herhangi bir fesih maddesinin olmadığı biliniyordu.
Fakat İngiltere'nin önde gelen gazetesi The Guardian, Osimhen'in yeni yılda Cim-Bom'dan ayrılabileceğini yazdı.
"Galatasaray, en çok kazanan oyuncularından biri olan Wilfried Zaha'yı bir sezonluk kiralık olarak Lyon'a gönderdi. Osimhen'in maaşını karşılayacakları ve kiralık ücreti ödemeyecekleri öğrenildi.
Napoli, 25 yaşındaki oyuncunun kontratını 2027'ye kadar uzatarak serbest kalma maddesini Osimhen'in isteği doğrultusunda 75 milyon Euro olarak belirledi. Kiralama sözleşmesinin içeriğinde fesih maddesi bulunduğu anlaşılıyor.
Chelsea veya oyuncuyu takip eden başka bir kulüp, Victor'un serbest kalma bedelini karşılarsa yıldız oyuncu Türkiye'deki kariyerini ocak ayında tamamlayacak.
Bu durumda Galatasaray da gelir elde edecek. Chelsea, aradığı forveti bulamazsa ocak ayında bu seçeneği değerlendirecek.
"OYUNCU DA ADA'YA GİTMEK İSTİYOR"
Osimhen'in müzakereler sırasında Stamford Bridge'e taşınmaya istekli olduğu düşünülüyor.
Şu anda Galatasaray'ın golcüsü olan Osimhen, Türkiye'nin en üst liginde ve UEFA Avrupa Ligi'nde yeteneklerini sergileyecek.
Şimdiden kahraman gibi karşılanan Osimhen'in sahaya çıkacağı ilk maç Türkiye'de heyecanla bekleniyor."
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada herhangi bir fesih maddesi belirtilmedi.