Son dakika haberleri… Sezon başında takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, hedefini de mutlak şampiyonluk olarak belirledi.
Ligin ilk 5 haftasında 1 beraberlik ve 4 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, maç fazlasıyla birlikte 13 puanla zirveye oturdu.
Son olarak deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Kanarya, hafta sonu oynanacak olan dev derbiye konsantre oldu.
Galatasaray ise sezona Beşiktaş ve Young Boys mağlubiyetleri ile başlasa da ligde yine üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor.
Okan Buruk'un öğrencileri ligde şu ana kadar sahne aldıkları 4 mücadeleden de 4 galibiyetle çıkarak 12 puanı cebine koydu.
Bu maçlarda toplamda 14 gol kaydeden Galatasaray, Süper Lig'de sezona etkileyici bir başlangıç yaptı.
Cumartesi akşamı oynanacak olan Fenerbahçe derbisine konsantre olan sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezonu kaybedilen maçı telafi etmek istiyor.
"GALATASARAY'A TEZGAH HAZIRLIYOR"
Bu sırada SABAH Spor yazarlarından usta yorumcu Ahmet Çakar, hafta sonu oynanacak derbi öncesinde flaş açıklamalar yaptı.
Çakar, Jose Mourinho'nun son dönemdeki açıklamalarına ilişkin şu ifadeleri kullandı:
"Mourinho haftalardır Galatasaray, Okan Buruk ve kartlar üzerinden yaptığı algılarla Galatasaray'a tezgah hazırlıyor."
MOURINHO NE DEMİŞTİ?
Jose Mourinho, Galatasaray'a yönelik daha önceki açıklamalarında şöyle konuşmuştu:
"Sezon içinde sakatlık ve kart cezaları oluyor. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor ama onun dışındaki takımlar görüyor"