Son dakika haberleri… Trendyol Süper Lig'de 13 Eylül'de sona erecek olan transfer sezonunda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Kariyerinde Real Madrid ve PSG bulunan birçok başarıya imza atan Sergio Ramos, Türkiye'ye imzaya gelebilir.
Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşayan yıldız futbolcu, Süper Lig'den bir takıma yazıldı.
İspanyol basını gündem yaratan iddiayı son dakika başlığıyla duyurdu.
El Nacional'de yer alan habere göre; Galatasaray, bonservisi elinde olan Sergio Ramos'a teklif yaptı.
Haberde son olarak Sevilla forması giyen tecrübeli stoperin yeni durağının Türkiye olma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı.
Öte yandan Jose Mourinho'nun Süper Lig'e güvenilirlik ve prestij kazandırdığı bu nedenle Avrupa futbolunda önemli isimler tarafından ligin dikkat çektiği yazıldı.
Sergio Ramos geçen sezon Sevilla formasıyla 37 maça çıktı. 3 bin 301 dakika sahada kalan 38 yaşındaki stoper 7 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.
Futbol tarihinin en iyi stoperleri arasında gösterilen Sergio Ramos, geçtiğimiz sezonda da Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine girmişti.