Galatasaray'ın dört gözle haber beklediği Victor Osimhen'e Al-Hilal kuşatması devam ediyor.
AL-HILAL VAZGEÇMİYOR
Suudi Arabistan ekibini son olarak, sezonluk 40 milyon Euro maaş önerisinde bulunmuştu.
Osimhen'in transferinde ısrarcı olan Al-Hilal, yıldız futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık bir kontrat yapma isteğinde.
PREMIER LİG'İ BEKLİYOR
Ancak bu teklifi şu an için kabul etmeyen Osimhen'in gözü İngiliz devlerinde olduğu öne sürülüyordu.
Yıldız golcüsüne yeniden sarı-kırmızılı formayı giydirmek isteyen Galatasaray ise masada elini artırdı.
G.SARAY'DAN MAAŞA REVİZE
DAZN'ın haberine göre; Galatasaray, Osimhen'e teklifini net 18 milyon Euro'ya yükseltti. Cimbom ayrıca maaşın yanında başarılı oyuncuya bonuslar da vadetti.
Galatasaray, Napoli'nin istediği bonservis bedelini ödemeye hazır olsa da hâlâ tatilde olan Nijeryalı oyuncu naz yapmaya devam ederken, yönetimden süre istedi.
37 GOL 8 ASİST
Nijeryalı golcü bu sezon 45 gole doğrudan katkı sağlayarak, Cimbom'un çifte kupalı şampiyonluğunda en büyük sahiplerinden olmuştu.
Öte yandan SABAH Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, Osimhen transferindeki son durumu kaleme aldı.
''GERÇEKTEN G.SARAY'I İSTİYOR MU?''
''Galatasaray, 1 aydır Osimhen'in cevabını bekliyor.. Yanıt daha gelmedi.. Oyuncu İngiltere'ye gitmek istiyor.''
''Bir haber, bir teklif bekliyor ama daha çok iyi bir rakam.. Arabistan'dan zaten sürekli yeni bir öneri geliyor.''
''BU İŞ BİTER YA DA BİTMEZ...''
''Galatasaray zaten vereceğini vermiş.. Bu iş biter ya da bitmez ama olmasa daha iyi diyen de var Galatasaray'da!''