Adana'da sıcak saatler yaşandı. Ekipler, 17 ayrı apartman dairesinden yaklaşık 2 milyon TL değerinde ziynet eşyası, elektronik eşya ve para çalınmasıyla ilgili düğmeye bastı.
Osmaniye'den gelen 2 kadın ile bir kız çocuğunun, evlere çelik kapılarını zorlayarak girdiğini saptadı. Olayların yaşandığı apartmandaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Elvan Ç., Nazar G. ve kız çocuğu B.Ç. olduğunu anladı.
Hırsızlık için yüzlerini başörtüsü ile gizleyen şüpheliler, hırsızlık yaptığı bazı apartmanlara girip çıkarken güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerden, şüphelilerin 1 Ekim'de, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'ndeki bir apartmanın 13'üncü katındaki Mustafa B.'nin evinden 50 bin liralık ziynet eşyası çaldığı tespit edildi.
Emniyete götürülen şüpheliler, sorgularında, hırsızlık yapmadıklarını, güvenlik kamerası görüntülerindeki kişilerin kendileri olmadığını öne sürdü.