Son dakika haberleri: Adana'da bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan kıza, ardından elektrikli bisikletle seyir halinde bulunan kadına çarparak durabildi.
ADANA'DA YÜREK YAKAN KAZA...
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Özlem Dönmez'in durumu ciddiyetini koruyor. Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda meydana gelen kazada iddiaya göre sürücü U.S.'nin kullandığı lüks araç karşıdan karşıya geçmek isteyen Özlem Dönmez'e daha sonra da elektrikli bisikletle seyir halinde olan G.S'ye arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle her iki kadın da yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.
'ORADA KALAKALDIM'
Burçak Özcan.; "Bir hafta önce Özlem'in doğum günüydü. Birlikte kutlamıştık. Olay günü otobüsten indik saat akşam 22:00 sıralarıydı. Yaya yolunda yolun karşısına geçmek isterken çok çok hızlı gelen siyah bir araç selektör yaptı. Ama kaçmamız imkansızdı. Nereye gideceğimizi bilemedik, frene bile basmadı. Ben orada kalakaldım, Özlem'de sanırım geriye doğru hareket etmiş.
"YANINA KOŞTUM"
Ben refüjde gözümü açtım. Özlem'i havada gördüm. Başka inenler vardı ilk onlardan biri sandım. Birkaç saniye sonra Özlem olduğunu anladım. Hemen onun yanına koştum.
"KANLAR İÇİNDEYDİ"
Sürücü bir süre durmuş sonra gitmiş mi bilmiyorum. Ama gözaltına alındı. Özlem'in durumu çok kötüydü. Arkadaşım kanlar içindeydi" dedi.