21 yaşındaki Şenay Ay, İzmir'in Konak ilçesinde erkek arkadaşı Muhammet Sayın ile birlikte kaldığı suit otel odasında başından silahla vuruldu.
Silahın kendisine ait olduğunu kabul eden ancak kız arkadaşının vurulma anında yanında olmadığını söyleyen Sayın çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
ARKADAŞLARI GELDİ
Genç adam yanında silah taşımasını ise "Çok hasmım var" sözleriyle açıkladı. KORKUNÇ olay geçtiğimiz günlerde İzmir Konak'ta bulunan bir otelde yaşandı.
Arkadaşlarının otelden ayrılmasından bir süre sonra, Muhammet Sayın ve Şenay Ay'ın kaldıkları odadan bir el silah sesi geldi.
KUCAĞINDA İNDİRDİ
Ardından Muhammet Sayın, kucağında kanlar içindeki kız arkadaşıyla resepsiyona inerek genç kızın kendisini vurduğunu ve hemen ambulans çağırılmasını istedi.
Emniyetteki ifadesinde Şenay Ay'ı kendisinin vurmadığını, o sırada banyoda olduğunu ve silah sesini duyarak dışarı çıktığında sevgilisini kanlar içinde bulduğunu söyledi.