Son dakika haberi: İstanbul'da bir güzellik merkezinde 19 Haziran 2025 tarihinde saat 12.00 sularında Şişli Polis Merkezi Amirliği'ne yapılan ihbar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, olayın detayları ortaya çıktı.
42 yaşındaki Nazıra Shatenova'nın, 18 Haziran günü Kadıköy'de bulunan bir güzellik merkezine gittiği ve burada yüzüne botoks ile dudak dolgusu yaptırdığı belirlendi.
KALBİ DURDU, HASTANEYE KALDIRILDI
İşlemin ardından kısa bir süre içinde kalbi duran Shatenova, Kadıköy Hasanpaşa'daki bir hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nda yapılan ilk muayenede, Shatenova'nın vücudunda çeşitli ekimozlar ve cilt altı kanamaları tespit edildi.
SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, ihmal ya da kusur şüphesiyle ilgili incelemeler devam ediyor.