Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Değişiklik yaramış(!)

İşte ekran başında ne kadar dikkatli izleyiciler bulunduğuna bir örnek. Okurumuz Şebnem Güvenç, Fatih Harbiye dizisindeki tutarsızlığı bakın nasıl fark etmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı keyifle takip ediyor ve özellikle dizilerdeki devamlılık hatası tespitlerinizi çok beğeniyorum.
Ben de yakaladığım bir hatayı sizlerle paylaşmak isterim. Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterinin dizinin ilk bölümlerinde astım rahatsızlığı vardı. Babasıyla fikir anlaşmazlığına düşse bile sıkıntıdan nöbet geçiriyor, fenalaşıyordu. Fakat daha sonraları daha büyük acılar yaşamaya başladı. Sevdiğinden ayrılıyor, Pelin'le uğraşıyor, ölümden dönüyor, babası hayallerinin önüne set oluyor, kırıcı konuşuyor, hatta onu evden kovuyor, yüzüne bakmıyor ama Neriman maşallah hiçbir sağlık problemi olmadan ertesi gün gülerek güne uyanabiliyor.
Sanırım Fox'tan Show TV'ye geçmek yaradı, havası iyi geldi Neriman'a. :) İyi çalışmalar, saygılar efendim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA