Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mutfak robotu değiller

Seda Sayan'ın Show TV'deki yeni programı Yol Arkadaşım'ın ekrana tutunma şansı, eskisinden daha yüksek görünüyor. Bundaki en önemli etken ise 10 kişilik halk jürisinin müthiş performansı. Diğer programlardan aşina olduğumuz Kemal Bey başta olmak üzere, jüri için seçilen kişiler gerçekten de işin hakkını verip tempoyu sürekli yukarıda tutmayı başarıyorlar.
Yol Arkadaşım'ı diğer izdivaç programlarından farklı kılan bir başka sebep ise adayların sadece stüdyodaki 'aldatıcı' tavırlarının değil, evlerindeki gerçek hallerinin de ekrana taşınıyor olması ama bu durum çoğunlukla adayların aleyhine sonuçlar doğuruyor. Örneğin; geçen hafta gelin adayı Şeyda Yıldırım, bulaşık beziyle bir de yerleri silmeye kalkınca jürinin hışmına uğradı ve talibini kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
Programda hoş karşılamadığım olay ise, gelin adaylarının ev işleri ve yemek yapma becerilerinin sanki mutlu yuva kurmanın tek kriteri olarak gösterilmesi.
Benden hatırlatması: Erkeklerin 'mutfak robotu' alır gibi eş seçtikleri günler artık geride kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA