Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağla Özgü, ağla!

Geçen hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüri üyesi Özgü Namal, izlediği bir performans sonrası gözyaşlarına boğuldu. Aslında gösteri hiç de dramatik ya da dokunaklı değildi.
Hakan Uyarım adlı, yaşı geçkince bir ağabeyimiz sahnede efsanevi yabancı şarkıcıların taklidini yapmıştı, o kadar...
Başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkes Özgü'nün niye ağladığını anlamadı. Hatta Acun, "Burada en duygusal yarışmacıları bile sadece bye bye diyerek uğurladın, ne oldu şimdi?" diye merak etti.
Ben Özgü'nün hissettiklerini çok iyi anladım. Hakan Uyarım sahnede müthiş bir 'yetenek patlaması' yaratmıştı. Çünkü içtendi, samimiydi, sahneye sadece o müthiş yeteneğini değil, 'yüreğini' koymuştu.
Bir de Özgü'nün o sırada aklına, sözde yetenekleriyle kendisini 'sanatçı' diye ortaya atıp para ve üne kavuşan sahte yıldızlarımız gelmiş olmalı. 60 küsur yaşındaki Hakan ağabeyimizin, bu yeteneğiyle gurbet elde nasıl 'görünmez' kaldığına yanmıştı kuşkusuz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA