Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu muhabbet unutulmaz

Beyazıt Öztürk'ün en bereketli malzemesi, kendisi. Programında kendisiyle öyle güzel dalga geçiyor, eksiklerini, hatalarını öyle samimiyetle dile getiriyor ki; neredeyse konuğa bile ihtiyaç duymuyor.
Ama geçen hafta konukları da en az Beyaz kadar mütevazı ve şaka kaldıran tipler olunca ortaya doyulmaz bir muhabbet çıktı.
Beyaz'ın, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile yaptığı sohbet; her iki tarafın da cesaret, samimiyet ve kendine güvenini bir kez daha gözler önüne serecek cinstendi. İşte o unutulmaz diyalog:
BEYAZ: "Murat, sende geç gelen şöhreti hazmedemiyor gibi bir tip var. Bu bir soru değil, bu benim kişisel tespitim. İnşallah alınmadın. Ahmet, sen ise ne jön olacak kadar yakışıklışın, ne de komedyen olacak kadar komiksin. Bir sorum daha var. Daha nereye kadar ikili devam edeceksiniz? Tek başınıza olduğunuzda beceremiyor musunuz bunu?"
MURAT: "Bu soruyu senin sorman garip değil mi Beyazıt?"
BEYAZ: "Niye Ahmet?"
AHMET: "Sonuçta 20 senedir talk-show'dan başka bir şey yapmayan bir insansın."
BEYAZ: "Devam filmi çektiniz, gişesi garanti diye mi?"
AHMET: "Sen niye bakkaldan alışveriş yapıyorsun? Şişesi garanti diye mi?"
MURAT: "Allah aşkına, sen bana 'Beyaz Show'dan başka tutmuş bir tane işini söyle ya? Türkü albümü yapıp CD çıkardın; CD dönemi bitti. Unkapanı kapandı ya! Dizi yaptın, 20 bölüm sürmedi! Neye el attıysan kuruttun sen ya! Gülse Birsel ile çalıştın, komedi dizisi yaptın, kadın mesleği bıraktı... Hacivat-Karagöz'ün kemikleri sızlıyordur şimdi ya! Ezel Akay meyhane açtı, daha ne diyeyim?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA