Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

2015'te atv dizileri konuşuldu

Geride bıraktığımız 2015 yılına damga vuran dizi, atv'de yayınlanan Karadayı oldu. Bunu ben söylemiyorum, medya takip şirketi İnterpress'in geçen yıl dizilerle ilgili medyada yaptığı haber taramasının sonucu; Karadayı'yı zirveye taşıdı.
Listeye göre; yayınlandığı ilk bölümünden itibaren büyük ses getiren ve zirveyi kimselere bırakmayan Karadayı dizisi, 2015'te final yaptığı güne kadar toplam bin 681 adet haberle birinci oldu. 2 bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide çıkan haberler tek tek incelendiği araştırmada; Paramparça dizisi, hakkında çıkan bin 319 haberle ikinci oldu.
Yılın yerli dizisi sıralamasında üçüncülüğü, bin 301 haberle Kara Para Aşk aldı.
Yıl boyunca kanalların yayınladığı ve yazılı basında haber olan 80'i aşkın yerli dizi içinde; Kertenkele, Kara Ekmek, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kırgın Çiçekler ile birlikte altı atv dizisi, ilk 10'da yer almayı başardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA