Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

1 milyonluk sorunun söylediği...

Geçenlerde atv'nin fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster? ile ilgili bir derleme yayınlandı. Bugüne kadar ekranda açılamamış 1 milyon liralık 10 soru açıklandı. Bunlardan biri de 'Gökkuşağının yedi renginden en ortadaki hangisidir?' idi. Bu soruyu kim hazırladıysa helal olsun. Gökkuşağı kadar göz önünde bulunan (Yılda en az bir-iki kez karşımıza çıkar, tablolarda, fotoğraflarda, logolarda sürekli görünür) bir hava olayından bu denli zor bir soru çıkarmak zeka işi. Ben de arama motorları marifetiyle öğrendim.
Meğer 'yeşil' imiş!
O sırada aklıma Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'da söyledikleri geldi. Takım; fırtınalı bir gecede, derme çatma çardağın altında ıslak ve huzursuz bir gece geçirmişti. Ertesi sabah o cennet gibi koyun üzerinde şahane bir gökkuşağı belirmişti. Diğerleri, gecenin kasvetinden söz ederken, Morgül uzun uzun gökkuşağını seyre daldıktan sonra dedi ki; "Gece zorluydu ama şimdi yüce Allah'ın bize verdiği şu güzelliğe bakar mısınız? Gelin arkadaşlar bu güzelliğin keyfini çıkarın..." O soru eğer Yılmaz Morgül'ün karşısına çıksaydı, eminim doğru yanıtı verirdi.
KISSADAN HİSSE: Berekete giden yol, Allah'ın nimetlerinin değerini bilmekten geçer

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA