Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Poyraz Karayel’e teknoloji dersi

Okurumuz Mustafa Samanlı, bizim zaman zaman okurlarımıza yakıştırdığımız 'ekran dedektifi' sıfatını sonuna kadar hak eden bir mesaj göndermiş:
"Merhaba Yüksel Bey, Poyraz Karayel'in geçen haftalarda yayınlanan bir bölümünde Poyraz'ın çektiği fotoğraflardan dolayı Sinan ve Ayşegül'ü kaçırdılar. Bunun karşılığında da Poyraz'dan fotoğrafları geri getirmesini istediler ama fotoğrafların kopyalanmaması gerekiyordu. Çünkü adamlar bunu anlayabilirlerdi. Bunun üzerine Poyraz, fotoğrafları istihbarattan geri istediğinde olumsuz cevap alıyor ve bunun karşılığında başkanın kafasına silah dayayıp oradan ayrılıyor. Oysa yapmaları gereken şey çok basitti: Hafıza kartını fotoğraf makinesine takıp ön izleme ekranından telefonla fotoğraflarını çekseler herkes istediğini elde etmiş olurdu. Saygılar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA