Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dünyaları yerim!

Yukarıdaki, bir yemek programı için son derece 'görgüsüz' bir isim gibi gelebilir ama BeIN Gurme kanalındaki program için bu ismi tercih etmişler.
Sebebine gelince... Programın gezgin sunucuları Rüçhan- Simla çifti, gerçekten de minik bir çekirge sürüsü gibi gittikleri yerde 'dünyaları' yiyorlar. Amaç, farklı kültürlerin yemeklerini tanıtmak. Ama bizimkilerin doymak bilmeyen bir iştahları var. İkiliyi son olarak ABD'de Las Vegas yakınlarındaki Palm Beach ziyaretleri sırasında izledim. Kahvaltıda beş tabak, akşam yemeğinde dört tabak yemeği mideye indirdiler. Hatta Rüçhan'ın kapanışta kendine söylediği pasta, beş kişilikti.
Ne yalan söyleyeyim, program keyifliydi. 13 yıllık evli çiftin arasındaki aşk ve uyum ise ayrıca takdire değerdi. Ama bana göre ekranların 'prodüksiyonu' en maliyetli yemek programıydı. Zira Palm Beach'in en lüks restoranında ısmarlanan o mönünün karşılığı nereden baksanız, 1500-2000 dolardır. Ama programın amacı zaten belli: Dünya malını dünyada bırakmayıp mideye indirmek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA