Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Programların havası indi

Söz futboldan açılmışken, spor programlarına da değinelim... Güntekin Onay, NTV'de Rıdvan Dilmen'in partnerliğini terk edip Bein Sports'ta 'Maraton'un yerine yayınlanan Asist'e geçti. Ona Tuncay Şanlı ve Bülent Korkmaz eşlik ediyor. Rıdvan Dilmen ise NTV'deki serüvenine Murat Kosova ile devam ediyor. Şansal Büyüka'nın sunduğu ekran klasiği 'Maraton' ise tarih oldu. Büyüka, yeni sezonda sadece pazartesi geceleri Tümer Metin ve Bülent Korkmaz ile beraber 'Final' programını yapıyor.
Ne yalan söyleyeyim, yeni programların pek tadı tuzu yok. Bizim futbol seyircimiz ekranda daha 'karakteristik' yorumcular, daha 'dramatik' ya da 'esprili' tonlar arar. Örneğin ben, eski 'Maraton'ları özleyenlerdenim. Hıncal Uluç- Erman Toroğlu ikilisinin ellerinde sopalarla sunduğu o unutulmaz 'Kale Arkası'nın tadını ise aSpor'da yayınlanan '90'a' programında arayıp duruyorum.
Bir not da Bein Sports yorumcusu, teknik direktör Reha Kapsal için... Hocamızın engin futbol bilgisine diyeceğim yok. Ama yorumları o kadar teknik, kullandığı ifadeler o denli terminolojik ki; meslek hayatımın önemli bir bölümünü spor yazarı olarak geçirmiş olmama rağmen ben bile söylediklerini anlamakta güçlük çekiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA