Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

LÖSEV’den kurban çağrısı

Artık siz de gayet iyi biliyorsunuz ki, Yakından Kumanda aynı zamanda bir sosyal duyuru panosu işlevi de görüyor. Bu nedenle LÖSEV
Bursa Koordinatörü Füsun Özcan'ın duyurusunu paylaşmayı son derece önemli buluyorum:
"Çok sevgili Yüksel Bey merhaba, diliyoruz iyisinizdir. Yüksel Bey, bildiğiniz gibi LÖSEV'e kayıtlı binlerce lösemi ve kanser hastamıza tüm yıl et ve et ürünleri yardımı iletiyoruz. Et ve et ürünleri çok önemli, çünkü maddi imkanları kısıtlı kan hastaları, böylelikle protein yönünden zengin bir besin tüketebiliyorlar. 10 yıldır süren bu projemiz, halkımızın vakfımıza ilettiği vekaleten kurban bağışları sayesindedir. Bunun dışında kurban kesmeden de bu dönemdeki bağışlar, çocuklarımızın ücretsiz sağlık ve eğitim hizmetleri ile sosyal açıdan desteklenmeleri için değerlendirilmektedir. Bize destek olur musunuz? Köşenizden sesimizi duyurur musunuz? Size bu mesajı doğru zamanda iletmiş olmayı, hassasiyet göstermenizi ve desteğinizi diliyoruz. Tüm çocuklarımız adına içten sevgilerimizle."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA