Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kontenjan senatörü gibi

TV8'in yarışma klasiklerinden 'Yetenek Sizsiniz Türkiye', bildiğiniz gibi... Magazin alemindeki hesapsız icraatları yüzünden kredisini hızla tüketip kendisini antipatik hale getiren Eser Yenenler'in koltuğuna Acun Ilıcalı yeniden oturdu. Ne yalan söyleyeyim, TV8'in yarışmalarında Acun görünmeyince bir şeyler eksik kalıyor sanki. Arşivi açıp bakın; TV8'de hayal kırıklığı yaratan yarışmaların hepsinde Acun ekran önünde değildi. Bu sezon da belli ki yarışmacıların performanslarından ziyade Acun ile Hülya'nın didişmeleri reyting toplayacak.
Benim asıl dikkat ettiğim nokta ise üçüncü jüri üyesi Ali Taran'ın giderek 'dekor' haline geliyor olması. Ketumluğu azıcık ilgi gördü diye iyice 'huysuz ihtiyar' hallerine büründü. Ağzını bıçak açmıyor, yüzü hep asık, milleti sürekli 'çarpılayıp' duruyor. Evet, her jüriye bir kötü polis lazım. Ama masaya silah zoruyla oturtulmuş 'kontenjan senatörü' gibi durmak da neyin nesi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA